Gelehjärtan+ 10 röd rosor!

Hej på er alla!
Bloggade inget igår, ledsen för det.. Men tiden fanns helt enkelt inte! Nu till alla hjärtans dag! Det blev en lyckad dag, träffade pojken min, men han kom sent på kvällen (p.g.a hockeyn). Så vi körde mer på alla hjärtans dag mys i går och idag! Så igår åkte jag hem till E, då fick jag gelehjärtan och tio röda rosor, gissa om jag kände min som världens lyckligast tjej?!?! :D idag så var jag ledig, så hade bestämt mig för att åka hyfsat tidigt från E för att åka hem och paka, då jag åker till sälen på lördag och korunda redan imorgon. Men blev det sim jag hade tänkt mig? Nej. Morgonen började med att även E tänkte stanna hemma idag, vi båda var rätt hängiga. Så vi tog en låååånga sovmorgon. Vi kom up från sängen vi typ kvart i ett, då gick E och handlade mjölk, för att kunna göra lunch. När klockan slog 3 bestämde vi oss för att krypa ner i sängen igen (kan nog ha vart det dummaste vi har gjort någon gång). Sen vid fem ringer E lagkompis och säger att träningen börjar om en timme, så vi fick slänga oss upp ur sängen och snabbt som satan springa till tunnelbanan. Jag tog och åkte hem, för att föra det jag hade planerat.
Gör jag det nu?? Nej! Nu ligger jag på sängen och äter gelehjärtan. Har plockat fram lite som jag ska ha med mig, så känner att resten får jag fixa sista minuten imorgon!
Jaja tvättmaskinen ropar på mig, lika bra att ta ut den på engång, så är den torr imorgon, orkar inte stå med hårfönn för att få alla kläder imorgon.

Xoxo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0