Gelehjärtan+ 10 röd rosor!

Hej på er alla!
Bloggade inget igår, ledsen för det.. Men tiden fanns helt enkelt inte! Nu till alla hjärtans dag! Det blev en lyckad dag, träffade pojken min, men han kom sent på kvällen (p.g.a hockeyn). Så vi körde mer på alla hjärtans dag mys i går och idag! Så igår åkte jag hem till E, då fick jag gelehjärtan och tio röda rosor, gissa om jag kände min som världens lyckligast tjej?!?! :D idag så var jag ledig, så hade bestämt mig för att åka hyfsat tidigt från E för att åka hem och paka, då jag åker till sälen på lördag och korunda redan imorgon. Men blev det sim jag hade tänkt mig? Nej. Morgonen började med att även E tänkte stanna hemma idag, vi båda var rätt hängiga. Så vi tog en låååånga sovmorgon. Vi kom up från sängen vi typ kvart i ett, då gick E och handlade mjölk, för att kunna göra lunch. När klockan slog 3 bestämde vi oss för att krypa ner i sängen igen (kan nog ha vart det dummaste vi har gjort någon gång). Sen vid fem ringer E lagkompis och säger att träningen börjar om en timme, så vi fick slänga oss upp ur sängen och snabbt som satan springa till tunnelbanan. Jag tog och åkte hem, för att föra det jag hade planerat.
Gör jag det nu?? Nej! Nu ligger jag på sängen och äter gelehjärtan. Har plockat fram lite som jag ska ha med mig, så känner att resten får jag fixa sista minuten imorgon!
Jaja tvättmaskinen ropar på mig, lika bra att ta ut den på engång, så är den torr imorgon, orkar inte stå med hårfönn för att få alla kläder imorgon.

Xoxo


Dagens outfit - Valentin


alla♥-dag!


Idag är det kärlekns dag, vare sig det är till sin, pojkvän, flickvän, syster, bror, vän, man, fur, barn eller varför inte sin hund! så därför tycker jag vi byder ut, enter/skicka till Love istället! För idag handla om kärlek och visa uppskattning! 

många alla ♥-dags pussar och kramar på er alla! ♥ 


I taket lyser lampan!

Just nu väntar jag att lektionen ska börja. Så just nu sitter vi i en datasal, fast jag sitter inte, utan jag mer ligger halvt i kontors stolen! Idag skulle vi ha börjat 08;10. Men när jag satte mig på tåget, så sms min lärare och säger att han är sjuk. Så det gjorde att jag inte börja förns 10:00.... Suck -.-
Jaja nu ska vi gå till lektionen, så att vi inte kommer sent, när bi var här i så god tid.

Xoxo <3


8/5-12

För några veckor sen skrev jag ett kryptiskt inlägg. Men bara ett datum. Jag fick då kommentarer av personer som undrade vad detta betyder, och nu får jag änklingen berätta :D
JAG SKA BLI MOSTER :D min kära och älskade syster ska få en liten son i maj :D jag är så sjukt glad och längtar enormt som resten av familjen. Grattis familjen Costas. Kände att det var dags för er läsare att få veta nu också.

Xoxo


Kommentar problem!

Hej på er!
Just nu verkar det vara någon bugg på min blogg, för det går nämligen inte att kommentarer. Vet inte vad problemet är, men ska se till att lösa det under dagen. Hoppas ni står ut, och jag ber 1000 gånger om ursäkt för att det inte fungerar.
Jaja nu ska jag fokusera på lektionen.

Xoxo


På väg till....


BloggBlogg!

Hej på er läsare!!
Nu är jag tillbaka i skolan efter 7 veckors uppehåll. Är faktiskt skönt att vara tillbaka, få träffa min klass, min vänner, finns så sjukt mycket att prata om! Tyvärr var en sjuk för att gänget ska vara fulltaligt. Men det fanns ändå sjukt mycket att prata om! Hoppas även att bloggningen blir bättre, eftersom i skolan finns det tid till att göra det.... ;)
Ikväll blir det hockey, ska kolla på min pojke när han spelar. Ska bli kul, var nämligen jätte länge sen jag var och kollade. hoppas på att det blir vinst, brukar tyvärr inte bli det när jag kollar.
Jaja nu ska jag och Petra sätta oss och plugga :)

Xoxo


Love ♥

 


RSS 2.0