GodMorgon!

Halloj! Denna morgon är jag så sjukt seg, jag orkar inte ens hålla ögonen uppe längre! Så snälla Petra eller Annelie bredvid mig, om ni ser att mitt huvud kommer närmare och närmare boken, så får ni nypa mig så att jag vaknar! Så snälla gör det även om jag kommer skrika!
Denna helg har jag inte hunnit bloggat, jag har vart med vänner och familj hela helgen. Så förlåt för det ;)
Jag har just nu engelska, så kanske borde fokusera, men jag orkar inte!! Om man vänder sig runt i klassrummet så ser man minst två personer som sover! Haha det är classical moment in class op10a, men det är det som gör vår klass så söt! ;)
Jaja nu måste jag börja bli lite mer koncentrerad!

Xoxo


Dagens Outfit!


Känslan av att ånger!

Hej på er! Varför gör jag så här? Kan någon förklar det för mig? Varför ligger jag här kl 23 och håller på med en engelska redovisning som ska vara klar imorgon -.- och den ända jag kan skylla på att jag inte har gjort den är mig själv...
Jaja en sida kvar på presentationen, sen blir det sängen för mig!

Xoxo


VG Barn!

Halihallå! Igår var mon lycka total! Jag fick nämligen VG På mitt första matte B prov! Jag är så sjukt lycklig, jag trodde inte det var sant. Men lyckan vara total. Förlåt jag var så glad så var tvungen att skriva det, så hur är det med er? Har ni fått reda på några prov på senaste tiden?
Jaja nu börjar min lektion igen!

Xoxo


God morgon!

Sitter just nu på bussen mot skolan, just idag var jag glad att jag bestämde mig för att åka buss hela vägen till skolan. Det är nämligen tåg kaos idag, halvtimme sen tåg och vartannat är inställt -.- detta skulle faktiskt kunna bli en riktigt bra dag, med tanke på turen imorse.
Jaja time to for this time. Slänger in en bild på dagen outfit också.


Dagens outfit!


Blond!

Kolla igenom lite bilder från i somras, jag var så sjukt blond då, hade nästan glömt det.
Jaja nu ska jag göra mig klar för att åka :)

Xoxo


En blogg från plugg sängen!

Halloj! Just nu ligger jag i sängen och försöker plugga lite omvårnad, går väll så där... Försöker just nu översätta latinska ord till svenska, alltså en massor av sjukdomar! Jag kommer ju kunna alla sjukdomar på latinsks flytande efter det här, alltid något;D
Jaja nu ska jag åter gå till min latinska ord!

Xoxo


Rosa!

Har köpt ett nytt skal, rosa och fint! :D jätte nöjd, det är mjukare än de andra jag har haft. Så hoppas att det håller.
Jaja nu ska jag fokusera på lektionen!

Xoxo


Nu bli det släktkalas!

Hej på er pojkar och flickor! Som rubriken säger, så ska jag snart på släktkalas, det är morbror min som fyller år. Det blir trevligt, träffa kusinen, sysslingen och resten av tjocka släkten. Kan nån förklara för mig, varför är det alltid samma problem? "vad fasiken ska man ha på sig?!?!" jag har säkert bytt 100 gånger nu. Till slut kom jag fram till en klänning som jag köpte i Danmark i sommars som jag inte lyckats använda nån gång.
Jaja nu ska jag sminka på det sista, sen är det tid för att åka.

Xoxo


På väg mot Huddinge!

Hej på er! Sitter på bussen för att möta upp några fina flickor, vi ska på bio och äta middag och så, så det blir lite fredags mys :) ska snart hoppa av bussen för att sätta mig på tåget till Huddinge. Hoppas på att allt flyter på bra, brukar ju ha en förmåga att inte göra det...
Jaja nu ska jag försöka hoppa av på rätt station, vore ju pinsamt att åka för långt.

Xoxo


Ju Mer Vi Är tillsammans, tillsammans Ju Mer Vi Är Tillsammans Ju Gladar Vi Blir.

Hej på er! nu är jag tillbaka! hm vet inte riktigt hur rubriken hör ihop med det, men på nått sätt gör det nog det. Jag är iallafall tillbaka här på blogg.se. Jag lovade att när blogg.se fick en app så skulle jag åter vända, och jag håller vad jag lovar! Jag har ändrat lite smått och gott här på bloggen som ni ser. Jag hoppas att ni tycker om det!
Jaja nu måsta jag springa, bloggar mer under dagen från mobilen!
xoxo ♥RSS 2.0