VälGodkänd

GodMorgon på er!
Fick precis tillbaka mitt etik och livsfråg prov. Ett litet VG till mig :D kan säga att jag är över lycklig, för att mitt pluggade har inte legat på högsta nivå! Men jag ska ändra på det! Typ nån dag ;)
Haha min lärare är så söt ibland! Hon ska förklara vad Nobelpris tagaren medicin har gjort för att få det, när hon börjar för klara så går det bra, efter en stund säger hon bara, nu skiter vi i det här, för nu är det så jävla krångligt så att man nästan får dåndimpen! Ibland får hon till det! ;)
Jaja nu ska jag och Petra förbereda oss in för redovisningen på nästa lektion!

Xoxo


Dirt 3

Hej på er!
Fredag morgon spenderade jag framför killens Xbox, jag kan säga att trodde att jag hade skaffade mig en ny kärlek! Ända till bilen började sladda och gjorde ingenting som jag ville!! jag gjorde allt, prata med den, styrde med hela kontrollen, svor åt den och jag gick till och med så långt, så ä jag ställde in att det blev lättare!! Men ändå ingenting funkade, det gick bokstavligen åt skogen... Och under allt detta sitter pojken och skrattar åt mig... Detta kan ju bero på att jag innan hade skryt över hur jäkla bra jag är på bil spel. Men det fick jag äta upp, speciellt när han kör om mig med en lätt sladd! Inte okej... Inte okej... Han egna ord "jag krossade dig" ingen ödmjukhet här ;P men får väll skylla mig själv. Men kan ju säga till er blogg läsare säga, att jag kommer ta varje chans jag kan få till att träna! Så jag en dag kan köra om honom.
Jaja nu ska jag fortsätt räkna matte... För er information, jag har absolut inte lektion... Absolut inte!!

Xoxo


FemTusen Nior och Jag

Hej på er allihopa!
Är det kanske nån av mina läsare som har vart på gymnasiemässan idag? Ni kanske traska förbi mig i Tullinge gymnasiets lilla avdelning, hoppas vi sålde in vår super skola och att vi fick er glada! :D ska snart åka till pojken, och imorgon är jag ledig så ska ta en sovmorgon!
Jaja nu ska jag packa!

Xoxo


Jahopp!

Hej på er! Skrev det förra inlägget typ vid 15:00, men nått är fel på blogg.se appen så ingenting går som det ska :( när jag kom hem så hade min mamma pyntat fint i mitt fönster, och bäddat sängen, så jag var glad :D ska ta en dusch och sen plugga lite! Men man vet ju hur det brukar sluta.... Öppna boken... Starta daton... Kolla facebook... Kolla bloglovin...kolla Facebook igen... Läsa två sidor i boken... Åhh nån skriver på facebook... Åfan är klockan så mycket, dags att krypa ner i sängen, man kan ju läsa lite där.... Ligger i sängen och läser... AAAA nån slår mig i ansiktet.. Nehe det var bara boken som hade bestämt sig för att slingra sig från mitt grepp.... Ja nått i den stilen lär det ju sluta!
Jaja om jag börjar nu kanske jag slipper bli biten av boken!

Xoxo!


Bloggvärlden!

Hej på er min söta läsare! Helgen har jag spenderat med pojken min, i lördags så träffade vi lite vänner, både hans och min :) mycket trevligt! Vi bubblade i säker 2 timmar, jag och tjejorna hade mycket och prata om, och killarna fick glatt prata om bilar och annat skrot ;)
Just nu sitter jag och Petra i skolan och håller på med projektet från helvetet! Vi båda börjar bli sjukt trötta på den skiten just nu! En medlem i vår grupp är sjuk, så det gör inte saker lättare... Men jag får önska dig krya på dig, och säga att vi saknar dig och hoppas du blir bättre!

Jaja nu ska jag sluta babbla, och koncentrera mig på det vi ska göra!

Xoxo!


Skolarbete!

Hej! Jag skulle behöve be er läsare om hjälp! Jag och mina vänner ska göra ett grupparbete om bloggvärlden! vi skulle villja att ni svarade på 5 korta frågor. (inga långa svar behövs) Ni behöver enbart svara om ni själva bloggar! Ni kan svar på min mail eller i en komentar. Min mail är Linnea.petersson1994@gmail.com hoppas att nu har slut att hjälpa till, för det skulle hjälpa oss enormt mycket!

Jaja nu är det tid att fortsätta med arbetet!

xoxo

1) Varför började du blogga?
2) Hur länge har du bloggat?
3) Vilken kategori skulle du säga att din blogg tillhör?
4) På ettungefär, hur många unika besökare har du på en dag?
5) Varför bloggar du? Är det för att få ut känslor? För att du älskar att skriva? För att du känner att du får uppmärksamhet? För att få inspirera andra med din stil? Eller någon helt annan anledning?

9/5-2012 ♥

Nu är det bara 183 dagar kvar! Det är helt ofattbart, och jag är så sjukt glad! Gud var jag längtar! :D

Xoxo ♥


En bra dag är en bra dag!

Just nu har jag och engelska boken gått och lagt oss... jag tänkte läsa, men ska jag vara ärlig så går det väl sisådär. idag har jag en riktigt bra dag, allt känns sim att det flyter på läskigt bra, så vi får väl se vad som händer :) en sak som är säker, det är att engelskan måste bli klar. Men ska jag vara ärlig så lockar både Facebook och bloglovin mer... menmen jag gör mitt bästa. Jag vet att om jag gör det här nu får jag sovmorgon imorgon, så är lätt värt det. Jaja nu ska jag återvända till mitt "fokuserade" arbete!

xoxo ♥"Love is in the air, love is in the air, oh, oh, oh, oh, uh,
Uh, uh, uh. Love is in the air, in the rising of the sun
Love is in the air, when the day is nearly done"

11-11-11 11:11

det här skrev jag den 3 november 2010 kl 23:50. När detta kommer ut så kommer jag ha glömt att jag gjorde det här! Men det är det som är saken. Det här är dagen när jag och Mathilda GILLAR allt!

Så här kommer jag 11-11-11-11-11

Ha en bra dag!

xoxo♥


Dagens outfit!


RSS 2.0