Till Linnéa

tjoo!!
Annelie och ladda ner lite apps till min mobil! hon gjorde en liten fin mapp som heter "Till Linnea" typ dom första apparna är helt normala, men efter ett tag spårar det ur, fast ändå lite kulit :P  först fatta inte ens vad det var, förn jag kollade på vad hon hade sökt "porn&sex addiction support" haha för det första vem gör en sån app ? för det andra vem andvänder den? jag fattar inte. jag vet inte kanske jag som inte för står vitsen bara.. eller inte ? sen fick jag en jeasus app, och den gav mig 10 ny bakrundsbilder!! vad i hela friden? jag vill inte ha 10 st jesus bilder på min telefon!!! jaja får väll försök att få bort dom. hörrs sen!

xoxo
JAG VILL INTE HA EN NAKEN JESUS PÅ MIN MOBIL!! eller är jag negativ nu ? :P (jag är ledsen om du är starkt troend, jag menar inget illa, och inget fel om du är kristen och vill ha en halvnaken jesus på din mobil. Det är bra det att jag inte vill ha det!


Jag har LITE varjanten av jesus appen, men bra en fråga vad är det då på betall appen ? med tanken på den nakan jesusen i LITE. földfrågan till den blir "vill jag ens veta det ?"

Kommentarer
Postat av: Julia

Hahahahah men vem VILL egentligen ha jesus på sin mobil? xD <3

2011-02-02 @ 07:13:32
URL: http://smultronkladd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0