död?

nej då jag är inte död, har bara haft otroligt mycke just nu. Jag har vart på fruit carving, vart med familj och såklart min underbara vänner. Jag har även haft ett jätte prov, men nu är det över och förhoppnigs viss gick det bra. Nu ska jag iallafall komma tillbacka hit, hoppas ni vill fortsätta läsa, jag lovar in för nästa provv sak bloggen inte få lida.
Idag händer det inte så mycket, har tre och en halv timmes hålltimme idag, jippi.... not. Vet inte vad vi ska hitta på men kommer väll på det. jaja nu ska man väll klä på sig och äta lite.
xoxo♥




naken hund

Gud min dag har vart lätt seg hade värdens hålltimme. Men då åkte vi till donken vilket var mycket mysigt :) haha fy vad vi skrattade (skräp mat är bra) och man blir propmät! jag åt även en glass, och efter det så rullade vi till bussen.
Sen hade vi en lektion, men vi fick sluta tidigar för vår lärare kunde inte sluta skratta. Hon är för snäll ibland.
Ikväll så har jag vart med min familj, vi åt på pizza hut, och haft det allmänt mysigt.  Jaja nu ska jag sova, ska nämligen upp typ 09:00 imorgon. Så god natt.
xoxo♥

gud vad jag vill ha en sån här nu!!

22 september

idag har det väll inte hänt mycket. Vi hade skofoto, och vi fick stå på protret bilderna, men det vart nog bra. imorgon blir det en seg dag, läkaren på morgon grupp arbete på eftermiddagen. jaja nu ska kolla på välkommen åter.
xoxo

Har min nya älskade skot på mig idag :-) d...

img_0236 (MMS)

Har min nya älskade skot på mig idag :-) dom är från Nelly.com. Fick dom igår, och jag beställde dom i söndag :-)  Xoxo <3


brunett

jaha då var man brunett igen. tyckte det var dags att bli av med det blonda och så klart min jätte utväxt. Nu är jag choklad brun igen, var det inanna sommaren med. jaja nu ska jag åka snart åka till skolan.
xoxo♥



frukost

ja ni för står på rubriken att jag sitter och ära frukost. fick ett sms min lärare att fick börja halv istället så jag är mycket nöjd. skulle igenkligen ha börjat nu. jaja nu ska jag väll gå och sminka mig.

xoxo♥



2 år sedan!

för nästan exakt 2 år sen, så fick jag en tumör. Idag är hela borta och jag märker inte ens av det. Men jag går nu en gång i halv året och gör ultraljud, rönken och så träffar jag rörmokaren, haha vi brukar kalla min läkare det för han ser ut som en, ska ditt på torsadg, det är alltid lika kul... not. fast brukar skratta rätt bra. jaja nu ska jag nog ta och städa mitt rum hänga uppe en tvättmakin.
xoxo♥

man kan faktist inte alltid vara seriös

Hejhej sitter och väntar på att få gör...

Hejhej sitter och väntar på att få göra ultraljud, och nej jag är INTE gravid, jag kan förklara senare. Vi är typ en halvtimme tidiga så får väll sitta här en stund och vänta, sedan ska jag byta mina skor som jag köpte, hela sulan var pajko. Det är roligt att höra när sjukskötiskorna snacka skit... Jaja det är äll snart min tur.. Hoppas jag Xoxo


2 pudlar och 2 strävhåriga taxar

Gårdagen spenderade jag med zillan. vi gjorde inte så mycket vi kollade på¨lite film och snackade, haha juste vi provad chatrollet, vi skulle ha filmat för fan vad vi skrattate. Jag vet att jag har sakt i flera dagar att jag ska gör svenska, men har fotfarande inte gjort det, så därför jag ska jag sätta mig och gör det nu, kommer inte blogga förns jag är klar. Jaja nu ska jag bra hämta lite bilar sen så ska jag väll dra igång.
xoxo ♥

den mörka sanningen jag har glasögon

6 kaktusar i en jacuzzi

i går blev det en lyckad kväll, vi kollade på flim och pratade och så pratade vi lita till. vid 1 skulle vi kolla på idol, jag och mathilad åt lite äppel pajom beccas mamma hade bakat. efter den var slut så somnade jag på soffan, och vi 2 gick vi och la oss, haha alla somnade utan att ens säga godnatt. tidigt ( typ 9) så skulle zillan jobba, så jag och rebecca gick up med hen och åt frulle. sen låg jag och becca och kollade på film. Det var så himla mysigt det får vi göra om någon dag sötnosar ♥ jaja nu ska jag skriva på en svenska grej... jippi.
xoxo♥


OP10A

Just nu sitter jag här i bibloteket och tråkar. ska snart ha omvårnad, ska bli rätt så kul. Min klass börjar faktis kännas riktigt bra, men såklar svårt att släppa min älskade 9G. jaja imorgon blir det en kväll oss becca, där vi ska kolla på camp rock och äta tacos.
xoxo♥

Hade inte så mycket bilder att välja på, men här kommer två stycken sötnosar. vi var påväg från våran andra spelnig

God Morgon God Morgon!

tänkte bra säge hejhej innan jag drar till skolan så!
HejHej

xoxo♥


Dagen som en etta.

idag har det inte hänt så mycket började kl 11:40, villken jag var nöjd med. var och mathilda en stund, vi kollade på oth, och slappade lite almänt. sen åkte jag hem och åt middag och ja ni förstår ju vart jag hamnade. 
just nu gör jag en lista i min ipod så jag har något att lyssna på. snälla mathilda lånad nämligen ut sin ny skiva till mig, och imorgon så kommer min syrra hem, och då får jag även osckar linnros. jaja nu ska jag gå lägga mig på soffan och äta lite glass, och kollar på biggest loser
xoxo ♥

Mathilda sötnosen och jag föra året ♥

jag var den utvalda

idag var det några fotografer som gick runt och fotade till, tullinges gymnasiums katalog. och fotograden, sa ta hon i halsduk. jag kollade ner på min hals och insåg att det var jag! men som tur va så sa karolina att hon kunde göra det, så jag slapp. frågade anneli hur det kändes att vara den utvalde, tjejen hade tydligen ståt backom mig och pekat.. haha jag fattade nada. sen skulle vi kolla varandras blodtryck, och då kom fotografen och fråga om han kunde få fota mig och felicia, vi skrattade litte. jag som trode att jag skulle komma undan, menmen nu gjorde man inte det, får väll se om man kom med, hanfotade nämligen flera sen. jaja nu ska jag äta lite pankakor, ska berätta hur jag gjorde bort mig när jag hade polisen backom mig sen.
xoxo ♥

gissa vem som är jag :D

dagens outfit 14/09-10

jag är trött som ne hund valp.... en konsitig gämförelse menmen. ska åka snart så här kommer dagen outfit.
xoxo♥


legggins- h&m/ klänning- monki/ kofta- h&m

KLAR!!!

äntligen jag är klar! hoppas min lärare blir glad. oppsi blev just anklagad för att ha snot pappas sax, jag kan inte förstå attt den anklagesen alltid går till mig ( den ligger ju abolut inte på mitt rum högs upp). Imorgon börjar jag kl 09:50, tänkte ta min kära moppe, så kan jag sova en timme längre, än om jag åket tåg. Hoppas alla har det bra kväll!
xoxo ♥


always and forever ♥

idag fick jag sluta 3 timmar tidigare, så var och storhandlade med mamma, sedan kollade jag på one tree hill. Håller på med uppsatsen, men går väll sisådär. På fredag ska jag till rebecca, mathilda ska också med och så ska vi kolla på camp rock 2, ska bli mycket mysigt, saknar er sötnosar ♥ jaja nu ska jag åter gå till skrivandet.
xoxo ♥



hur gick det till ??

Just nu sitter jag här i min morgan tröja äter godis och kollar på tv.... hmm vet fan hur det hände.
fast jag borde sitta och skriva nu jag ska skriva en upsats om min farmor och farfar, det är till omvårnaden, men det är grymt tråkigt interjuvn tog 2 timmar, höll på att somna, nu måste jag bara skriva ihop allt sen är jag klar och glad. Jaja nu ska jag väll skriva klart, har BARA fem sjukdomar kvar att ravla upp, man kan inte förstå alla sjukdomar dom har.  :P
xoxo ♥

som sakt "jag vet inte hur det gick till" haha

the blue man group

i tisdags så var jag på genrepet, för det blue man group,det var super roligt, tack sister. Fast jag är lite rädd för dom där blue man group, dom var och klätrade vid våra stol, en stod brevid mig, och han gav mig värsta bliken, nästan som att dom tänte mörde en, haha kanske inte riktit men ändå.det vsr roligt för dom hade som olika roller, den ena skulle var bättre en dom andra hela tiden, den andra var korkad och sen var det en som var lite mitt imellan. Jaja nu kanske man borde klä på sig, sitter fotfarande i mjukisar och en slapp tröja från ulllared. min mamma och syster var på ullared när jag och pappa bar i new york, som tröst föra att vi var där.
xoxo





NYC del 10

Den här är absolut sista delen. den här dagen spenderade i att flyga. Vår plan gick vid 16:00, men jag pappa bestämde oss att vi ville ha tid på oss, så vi åkte till newark redan kl 11. Till flyggpaltsen så åkte vi en shuttel, det skulle max vara 12 personer i varje bil, i vår bil var det 12 personer. den ena var en tjej, som vi vet allt om för hon pratade så grymt högt i telefon, och då berätta hon allt, sen var det en holländare jag sätt brevid vi pratade lite, men han var lite skum, och  jag var allmänt rädd... papsen och jag räknade med att allt skulle ta jätte lång tid, men det gjorde det inte, så vi spenderade fyra timmar i loungen, ibland är det bra att ha en pappa som flygger mycket! vi åkte hem den 21 och var hemma den 22, med alla tidzoner och så, så flög vi hela en dag... säger vi :P jaja här kommer bilderna.
xoxo♥

lobbyn på vårt hotell.

utanför vårt hotell, det är väekligen att rekomendra, så ska ni ttill new york så skriv till mig så ska ni få adressen. dom hade den bästa hotell frukosten i stan ryktades det om.

som man tänker new york bara taxi bilar.



så här se parkeringsplatser ut, bilarna hissas upp i luften, och sedan så får man en tid när man ska hämta bilen igen.

halva pappa och min plats på planet.


en rätt skum bild, men det är ett försök till att fota solnedgången, sedan somnade jag efter att ha kollat på der john.


den är min!!!!

hihi jag har ju inte ens sakt det här, men jag har beställt en iphone 4 och den har enkligen kommit!!! jag är över lycklig!

jag bloggar mer senare efter idol.

xoxo♥


Jag Älskar Dig Gmn Och Finns Här För Dig!!!

Just nu har min bäste vän det tufft, och jag lider med henne, jag vill att alla tänker lite extra på henne och hennes familj. jag älskar di gmn och det vet du!!!♥


i rymden finns inga känslor

titen av slöjar var jag ska göra jag ska på bio men tjejorna från lågstadiet ska bli super roligr :)
xoxo♥

jag just nu

Hejhej nu sitter jag och på politisk dag,...

Hejhej nu sitter jag och på politisk dag, och folk ställer ididiotiska fråger, jag håller på att somna typ. Just nu är det miljöpartiet, sen tror kg att det är moderaterna och sist socialdemokraterna, jaja får väll se vad som hände. Sen har svenska engelska och arl, det är nån kurs som står för arbetslära och säkehet, blir intreesnt. Snart har vi åtta minuter paus. Jaja nu kanske jag ska konsentreara mig xoxo <3


Sitter i soffan just nu, och

Sitter i soffan just nu, och


RSS 2.0