Linnea Petresson är inte mitt namn!

haha mathilda på peka just mitt grövsta fel på länge! har stavat fel på mitt egan namn i headen, Men ska fixa det imorgon när jag har rätt dator. Har inte haft så mycket att säga sen jag blogga sist, men nu jäklar är jag på GÅNG igen. just nu sitter jag och mamma och kollar på robin hood. Vi kom just hem fårn farmor och farfar.I fredag var jag oss becca som fyllde år, vi hade så jävla kul!!♥ bildbomb kommer sen. igår var jag med becca och mathilda, det var också kul ♥  Jaja ni ska jag ta och klä på mig mjukisar och lägga mig i sängen och kolla på film.

xoxo♥

byxor/vera moda- Line/gina-Line/h&m

jag lånade otroligt snygga ringa av min syrra!!! jag vill haa.

så här ser det ut!

just nu sitter jag och pluggar, har två prov två redovinsagr, glosor och inlämmnig, jag känner mig stolt höver att jag kan ha allt i huvedet samtidigt... eller det kan jag nog inte. Menmen blir av med två imorgon. jaja nu ska jag ta och fortsätta.
xoxo♥

deta är inget skämt det ser ut så här!

Vad tycker ni?

nu tänker jag fråga er, villka av min heders är snyggat ? har bytt 3 gånger dom senaste månaderna. Så nu undrar jag, villken faller er mest i smaken ? om ingen så varför ?
xoxo

kanske den här, klassiska.

eller varför inte lite natur ?

eller en härlig blandnig med bilder.

min ny "lilla" jacka

Har glömt att säga att det blev en hel den shopping i helgen, har kommit hem med två jeanse, vinter jacka, mössor och en halsduk, så är mycket nöjd. Just nu sitter jag o slappar lyssnar på musik, jag sitter i soffan och sjunger med, jag skulle antra att det låter som när jag var på rix... allså riktigt dåligt! jaja nu kanska man ska plugga.
xoxo ♥


mörk bild, men det är iallafall min nya jacka halsduk och ett par av jeansen.

Plugga!!

Jag har jätt mig in vecknas pluggande! och det är inte lite.. fast tänkte ta och städa mitt rum nu, för det ser ut som en jävla boomb..... igen, förstår inte hur det blir så. jaja ska väll ta och dra igång nu.

xoxo♥hahaha " varför valde du ett träd med grenar ? ♥ men titta vad gulligt reultadet blev :P

en av de faligaste jobben!

ska skriva en svenska sak som ska het just "en av de faligaste jobben" men en syrra som jounalist och svenskalärare så borde deet gå finfint med lite hjälp från henne. Jaja nu ska ja kolla på the last song, men först blir kisssa, hållen nämligen på att döö!!!
xoxo
(detta är ett test med den nya tidsinställningen)

jag och söta zillap på lida förra helgen

Är påväg till stallet, måste bara fråga är...

img_4944 (MMS)

Är påväg till stallet, måste bara fråga är ni inte svartsjuka på min stallet mössa ? Jag är en ko :-D


dagens outfit

ska snart åka till skolan. Här kommer dangens outfit.Tunika och leggings/gina- mössan/ ingen anning.

Mat!

idag har min jaka luktat matos, ni vet typ frtös. jag ska säga att det inte är färst, och jag vet inte varför, mranmen. Snart blir det dans med med et galet tjej gäng, johanna, mathilda, rebecca och beccas mamma, man vet aldrig vart det här kan sluta, kanske en stukad fot eller otroliga skratt anfall, men det har väll ingen dött av... eller?
jaja nu ska jag väll ta och byta om, och sedan ge mig ut i piss vädret.
xoxo


LIDA ♥

Idag har jag haft en skön dag på lida med bästisen zillan, vi tarska runt i skogen, och lite senare mötte vi upp min mamma och pappa och fikade. Så nu har jag fyllt på mitt lager med höst bilder. Ska försöka att städa mitt rum nu, jag skojar inte jag har kläder i HELA rummet. jaja kanske borde börja så man hinner plugga lite sedan.
xoxo
kväll med sötnosar!

ikväll så ska jag täffa sötnosarn Zillan o Becca så får se vad som händer, men mysigt ska det bli!
Idag har jag vart runt på 100 olika ställen med min syrra och mamma för att hitta den ultimata stolen att ha kläder på. Det var min syrra som var på jakt jag och mamma följde bra med. jaja kanske ska packa lite badkäder och så, för jacutzzi blir det iallafall.

xoxo


♥♥

foto!

idag kom min protert bild. så jag tänkte visa er den, sen ska jag fortsätta plugga till arl provet. Jaja här kommer den!
xoxo ♥


ja det är lite udda :)

mitt starkas lilla knä!

haha asso jag är sä jävla klantig! Igår på idrotten så ramlade jag lite när vi spelade basket, och fick ett blå märke och när jag var på spinnig så slog jag i knät igen, rakt in i den där jäva cyken, så nu går jag runt med ett blått ömande knä. Jaja jag får väll skylla mig själv, nu ska jag ta och skriva klart det där jävla talet, sen blir det sova!
xoxo♥

ser inte så faligt ut men ont gör det.

spinnig

ska snart på spinnig det ska bli kul, känner mig riktigt peppad. tänkte att jag skull lägga ut min tränigs outfit, så här kommer den!


pluggplugg och ännu mer plugg!

Vem kom på matte eller att man ska hålla tal på svenska eller en ännu bättre fråga vad är arl för javla ämne ?!?! dom så kom på dom ämnene bort dö!

så var tvungen att arga av mig lite, fölåt  bloggen. Men jag har två prov och ett tal som jag ska hålla, jag tycker att jag borde få slippa. har välldigt hållbara ursäkter

1: jag har läs och skrivsvårigheter

2: jag hatar att stå och prat in för folk, jag få lixom en stor tennsiboll i halsen och inget kommer fram.

3: jag har ingenting nästa vecka, så vf inte sprida ut allt lite  ?

Om ingen av dom här mot förmodan inte fungerat kan man alltid dra till med något i stil, Du "läraren" jag vill inte ha prov just nu. Tror ni att det fungerar ? ;)

hmm jaja det kanske är tid att fortsätt för stå mig på organsystem, bråk och skriva ett tal!

xoxo♥


min ny fina halsduk ♥

101010

idag är det 101010, tycker jag är lite coolt. Jag vet att det är dålig updatering men har matte prov på torsdag och jag fattar nada! så det blir till att plugga. Det blir nog säng för mig snart, är nämligen jätte trött, och har idrott första lektionen i morgon, så tycker allmänt synd om mig själv.. I lördags var jag på fyra års kalas, det var ganska kul, her inte träffat dom på ett tag. Idag har det inte hänt mycket, eller jo jag hitta min gammla musik lärare på spotify, han heter john honk, tänkte lägga ut och visa er. jaja nu ska ajg plugga lite på porencer.
xoxo♥

7 oktober

jag döör!!!!! har vart på spinnig, det var det var så himla jobigt, har typ inte tränat på jätte länge. sitter här just nu och kollar på robinson, ganska trevligt. Jag önskar att ni kunde se min familj, alla sitter med en varsin iphone och spelar, det ser helt kul ut. Fick en bumper till min mobil idag. Jaja nu ska jag fortsätta kolla på robinson.
" jag svälter hellre än att äte koko :P" haha så himla kul :P
xoxo ♥


haha nejnej jag är inte trött, men ser nin min vältränade armar ? :P

extremt mjuka byxor

hejhej! jag trode aldrig att jag skulle säga det är men i dag ska jag gå till skolan i harhems byxor. jaja nu ska jag ära frukost. Och så klart ängnar jag en jätte tanke åt mathilda min älskade vän !
xoxo♥


Kofta - Harhemsbyxa/
h&m - Line/gina


10 år

Just nu sitter amila och anneli och sjunger till sommaren är kort, mycket fint! Idag s¨å firar vå skola 10 år, så det ska var upträdande, och sång och dans, får väll se vart det slutar. igår var jag ledig, så jag och pappsen var och åt luch och sen åkte vi ut och övnigskörde, det gick så bra så, höll på med helvets baken. Hoppas all får en toppen dag, jag hör väll av mig senar.
xoxo♥

jag och zillan i lördags :) ♥♥

Trevlig helg!

Hejhej! Fen här helgen handlar verkligen om släkt och vänner, fredags var jag med underbara tjejor från 7-9G. Igår var det middag hos morbror Mats, det var mysigt har inte träffat han och hans fru på ett bra tag. Ikväll blir det till att min andra fira andra morbror som fyller år. Men ska snart åka in till stan där jag ta det lite lugnt med moster mamma och syster min, ska bli grymt mysigt! Jaja nu ska jag fortsätt föna håret. Xoxo


Goder Morgon I Dena Sal !

sitter här och ska snart är frulle, jag blir lite ledsen när jag kollar ut och det monigt utan för, jag har nämligen planerat att åka moppe nu måste jag dra kom på att jag nog kommer bli sen !!!
xoxo  ♥


RSS 2.0