vlogg! ensamma i globen

halloj!

här kommer ännu en vlogg från globen, har flummar vi mest runt, och har allmänt kul! hoppas ni gillar den :D

xoxo♥åtta!

igår hade jag en super kväll med tjeorna från nian, vi hade grymt kul:D bio,buss,danse,sanning,kläd byten, blogg prat, och allmänt kul! det får vi göra om, av nån konstig anlednig finns det inga bilder, vi glömde helt bort att fota. vid åtta i morse, så vakna vi av ett knakande ljud, som att det var non som kanaka på fönstret, vi väkte liv i becca, och förklara att det var fåglar som lätt. Sen vände vi oss om och somnade om som att inget hade hänt! jaja nu ska jag ringa zillan och sen slänga mig in i duschen.

xoxo


vlogg! från horse show

hej!

här kommer den utlovade vloggen från globen, hoppas ni tycker den är rolig, jag har iallafall en indetbar kväll med fina vänner, titta och njut!

xoxo ♥


"blink blink blink"

markören har stått och blinkat hela kvällen, men har igenkligen inte så mycket satt säga. Eller har inget att säga, för om jag hade det så hade det, så hade jag haft ett fint långt och intreesant inlägg nu. Hmm, jag kan säga som alla andra, den snöar, eller snöar var kansle en under drift! det är storm!! jaja nu ska jag sova.

xoxo ♥


första bilden från NYC! Vill ditt igen :D♥

Vlogg från tom tit

här kommer den utlovad vloggen, hoppas ni gillar den!.

xoxo ♥


jippi!!

nu jäklar har jag fått tillback min klocka. Efter att ha lämnat inte den tre gånger, men när jag skulle hämta den, så hade dom inte fixat felet så fick en helt nu kloka, så jag är nöjd. Jaja nu sk jag ladda upp en vlogg här på bloggen.

xoxo


försök nummer 2

Skrev just klart ett helt inlägg, och sen fösvann det, så jag provar igen!

Just nu sitter jag och klipper och klistar i en ny vlogg, denna gång är den från tomtit, hoppas på att kunna ladda upp den ikväll elller imorgon. igår var jag med zillan och zillans moster ♥, vi hade tje kväll, spela band hero, det var grymt kul, men svårt, hade aldrig kört det förr. Jag och Zillan vaknade kl 6 av att tv start med tomas tåg på, det vart lite komist ♥ jaja nu ska jag hjälpa till med matan, vi ska ha söndags middag, med både moster, morbor och syster.

xoxo
7 dagars vila

Hej, har inte haft lust eller orken att blogga, behövde helt enkelt en vecka i från bloggen. Men nu jäklar, hoppas nu förlåter mig! ♥

Ska åka och träna med zillan syrran och kanske becca♥ om en 3 timmar, första ska jag nog åka och hämta min klocka som har vart på lagning. Imorgon ska jag till stallet, tänkte att jag skulle filma lite så ni får se hur det ser ut. På torsdag ska jag till tom tit med klassen, ska bli kul att slippa skolan en dag, och bra ha kul, tänkte nog ha med mig kamran så jag får många bilder.  Jaja nu ska jag ta fram tränigskläderna så jag bara behöver slänga på mig de sen.

xoxo♥vlogg!

jag håller på att göra en ny sak här på bloggen, ska börja att vlogga. Inte sånt fånigt " idag har jag....." utan mer roliga saker som händer under dagen. Och här kommer den första! hoppas ni gillar det. Jag tänkte även att ni ska kunna utman mig, med säker som jag ska göra och filma. Jag hoppas i giillar iden. Så här kommer det första!
xoxo


ett ljus för dig! ♥

Min Pappa kom hem och var över stolt, han har köppt ett nytt (trådlöst) högtalar system. Jaja jag säger ingenting.. just nu sitter jag och äter godis, jag och mammsen köpte "gör din egen pizza" åt typ en halva var så nu är jag propp mätt!
ikväll har jag och mamma vart och tänt ljus på minnselunden för mormor ♥ jag önskar att jag hade fått träffa henne mer än vad jag har gjort, men hon kommer finnas i mott hjärta för alltid!
jaja nu ska jag fortsätta med slappandet.

xoxo


"GILLAR"

Just nu gillar jag och mathilda att gilla varandrs statusar på facebook :D♥"GILLAR"♥

muffins-bak

Jag och zillan bakar muffins, dom kom just ur ungnen så snart är det dax för att frosta dom. Bilder kommer under kvällen/dagan. jaja nu ska jag dra.
xoxo ♥RSS 2.0