regn regn och lite mer regn

jag har inte så mycket att säga mer än att jag tycker lite mindre om regn. har inte gjort så mycket printat lite bilder till en tavla som ska upp i rumet, och så har jag kollat på film och lyssnat på musik. jaja man ska väll inte klaga. nu tänkte jag kolla på starstruck.
xoxo♥dagen slapp outfit består av
haremsbyxor- vera moda 249 kr
tröja- hard rock cafe new york men hittade även samma i göteborg.

NYC del 6

den här dagen var en mycketmycket seg dag. pappa jag jag dick upp kl halv tio, och skulle ta oss ner till frukosten som stängd 10. det var bara ett liteet problem, hotellet var 32 vånigar och hed bara två hissar, och på morgone så var det bara en hiss som gick ner för den andra var expreshiss och gick bra upp. så vi väntade 14 min på att hiss jäven skulle komma. när den kom så var den halv full  så jag och pappa gick in och ställde oss, sen stanade hissen på varje vånigs även 2 vånigen inna enter, jag kan säg att hela hissen skrek att dom kunde gå en vång! tills vi insåg att det var en tjej i rullstol. pinsamt :P jag kan säga att vi var ner när kl var tio, men dom var snälla och höll fukosten öppen :) vi bode på det bästa hoteller dom som jobade där var grymt trevliga. men vi var inte ute från hotellet förns kl var halv 12 för vi skypa med mamma och tog det allmen lungt vi gick runt och kollade och på kvällen var vi på brodway show. här kommer bilderna:

vi var utanför radio city

hihi jag var bar tvungen att ha en bild

det absolut bästa på starbuck strberry och crem.

jag väntar på att det ska börja. familjen bakom oss var hemska, barnen i familjen hade värkligen elak step mother. ni som har vart på mamma mia hemma känner nog igen secenen det gjorde jag iallafall. allaså vi var och såg mamma mia. jag tyckte den var grym :)

xoxo ♥

Köpenhamn

nästa vecka så ska min föreldrar åka till köpenhamn pappa ska jobba lite och mamma vill gå på museeum. mamma ville att hon och pappa skulle göra någonting. så jag ska spendera veckan med min syster och kompisar :D det blir nog ut med deras båt, och måla lite på huset. det ska bli roligt :) annars så har det väll inte hänt så mycket mer idag, ska någ försöka ta en fika sen. och just det jag så glad att det är sol

xoxo ♥


zillan och jag i göteborg ♥måndag

dagen har spenderats med min kompis mathilda mycket trevligt :) ♥ det blev både step up 1 & 2, men det var så mulet ute så vi tyckte vi var värda det :P
i eftermiddag kväll blir nog till att spendera med min kära familj, och så kanske jag släner in nästa new york del. Det var väll att från mig just nu.

xoxo

Rebecca S, Mathilda och Jag

söndag!

kollade just villken dag det var och kom fram till söndag. idag så har jag inte så mycket planerat ska fortsätta med rumet, ikväll ska jag var med mathilda och hennes lillebror i deras morbrors lägenhet, vi ska kolla på one tree hill och allmänt slappa :) det var allt för mig! för just nu.

xoxo♥


faan vad jag kommer sakna bästa klassen 9G♥ Och tjejor inget får skillja oss åt!

NYC del 5

jaha nu har vi komit till halva min resa. den här dagen har jag inte så mycket att säga om, mer än att det vart en museeum dag och museet vi var på var natt på museet, museet. krångligt låter det men det var det inte. okej här kommer bilderna från dag 5! :)
den så grymt äkta ut men det är den inte :Pnatt på museet dinosarien

nästa tn stjärna " dumdum giv me gumgum"


efetr museeum besök var det tid för att röra sig till hotellet men på vägen hem så gick vi genom halva centra park.

jag kollar på gondolen i vattne, den vart nämligen prejad av rodbåten och det såg ut som att den skule välta.


jag och pappa kollar på när dom spela och tar en ben villa.

det var dom bilderna bloggar mer sen. och som sakt bilder på mitt rum kommer att komma när jag är klar :)

xoxo ♥

kvällens aktiviteter

i kväll ska jag till kusinen och grilla och ha trevligt. mitt rum har börjat att bli att rum ska bara vrida skrivbordet och städa det sista, bilder kommer sen :) nee nu ska vi åka

xoxo ♥


Klänning-h&m new york (finns här hemma med för 149 kr)
Leggings- gina tricot 99 kr
Skor- convers new york

förendring är bra!

som ni ser så håller jag på att förendra här på bloggen. jag vill för nya och göra allt mer "nere på jorden" eller vad man ska säga :) jaja nu ska jag fortsätta pilla.

xoxo ♥

kappahl i bland så chokar dom en!

jag har hitta ett grymt snyggt linne på kappahl, på rean den kostade 199 krNYC del 4

hejhej tänkte slänga in del/dag fyra. för er som inte har förstått det så är del=dag. idag så köpte jag en nu klocka den gammla blev nämligen krosad när jag ramla med moppen. lägger up en bild senare på den gamma och den nya. var i på upper side of manhattan så det var även buss denna dag, och efter lunch så var det zoo i centra park. en beskrivnig denna dag jaja nu ska jag sluta babbla här kommer bilderna!


Utanför New York Times kontor på 8th Avenue.


Central Park East


en skum fågel på centra park zoo

grumt söta sälar, den längs bort av dom var deras nyaste och den var ca ett år den var hur gullig som helst :)

hihi kolla den rosa påsen den inehåller tre bhar en till min syrra en till mamma och en till mig :) även 5 body mist allat från victoria secret :)

följande bilder är från night loop med bussen :)

med den bästaTourguide John ever han var rolig men ändå seriös haha många skaratt :)

Manhattan skyline från Brooklyn

jag vet det blir bara mer och mer bilder men skippa och kolla om ni inta orkar
xoxo

NYC del 3

hejhej jag tänkte att jag skulle slänga in new yotk del tre. den här dag åkte vi turist buss. jaja har kommer bilderna!


vår guide

där det står toshiba ör det som en boll och så står det 2010 under, varje år på ny årsafton så åker bollen up och sedan släper dom ner det och då ändras året under,det är i stället för fyvärkerier för det är förbjudet att sjuta det på time squer och dom löste dom med en stor lysande boll.

det är var där world trade center stod, idag så håller man på att bygga ett monomet.

äm ja ingen komentar

här e hon frihetsgudinan

om ni kollar där jag har ringet in vist ser det ut som att det är nogot som saknas? det gör det. kolla in bilden under
det är två gigantiska ton som saknas world trade center när,man stod så hade jag inte förståt villken skillnad det var men det är som ett stort håll mit i skylinen.

jag påväg mot finans kvartena det var som att gå in i en tunnel men av hus!

vi var även på pire 17 där såg jag rosa och gröna ugga, jag tyckte dom var värda en bild

mitt andra starbuks besök det blev en ice chilatte, det var mumisgt men jag kan säga att jag hittar något mycke godar sen :)
det var dagen bild bomb kommer en ny imorgon
xoxo


16 år & new york del 2

hejhej :)
idag så fyller jag hela 16 år det är allså hälften till 32!

här kommer new york del två

98 vånig i empire state building

jag på 105 vånigen

glassen var smask size villket betyder dubbelt så stor :-P drikan var ice te men det var vidrigt det var nämligen kallt vanligt det med socker i

vi tog inte så mycket bilder i början men det är är några

xoxo

new york del 1

12/6-10

flygget gick runt 10 på morgonen vi mellanlandade i danmark. men efter som min pappa är så snäll så bokade han första klass till oss. det var baraq jag och min pappa som åkte. så här kommer bilderna från första dagen.


på flyggpanet

vårt hotell rum

utsikten från vårt rum 20 vånigen en sak som jag och pappa kom på sen var att fönstret gick att öppna.

jag på times square det låg 3 blok upp från vårt hotell.

farmville vatten som senar min bästa kompis mamma fick :)
det där var dagens bild bomd
xoxo

sommar test

hejhej jag tänkte göra ett sommar test på att blogga.
sen jag bloggade sist har det hunnit vara bal jag har gått ut nian och jag har vart i new york, ett land som jag saknar grymt mycket! så kommer mog försöka lägga utt lite bilder från resan balen och så klart nya saker. hoppas att ni vill läsa.
juste det jag har kommit in på gymnasiet jag sökte så till hösten så kommer jag plugga på tullinge gymnasie på omvårdnas pogramet. så får se hur det slutar:)

xoxo

RSS 2.0