7 januari

oppsi ja det därmed att blogga varje dag gick ju inte så bra.. men har bra anlednigar, jag kan börga skriva vad som har hänt mellan 23 decemder till 7 januari 24 dec fira jag jul, 25 fira jul med rästen av släkten och fick veta att jag skulle åka till åre,26 åktetill åren helvetes resa ka berätta sen, 26-30 åre kulkul, 31-1 ny års firande men familj och vänner :P , 1 sovsovsov,2åkte jag till stallet men Lotta och Zillan 3-6 var med Zillan typ och gjort massa kuliga saker ja och nu är jag här, det var väl bra ursäkter eller ? haha vi kan säga så i alla fall. okej lite mer detaljerat vad som har hänt då.

 24-25 december Är ju kanske bra att börja med, julafton var väll julafton en massa paket " fast vi inte skulle ha såå många" vilket vi alldrig lyckas med. Jag fick en massa paket några säker jag fick en iphon,pengar blilljeter till grease kläder pengar och en klocka, jag är mycket nöjd. hahah på julafton så fick vi klännigs panik, jag skulle nämligen ha mammas svarta klännig men hon kom inte i in julklännig så hon fick ta den svarata för den var utsvängd och jag tog hennes pen kjol men det var ockå fint. an efter kom det nogra fler på mammas sida och vi åt up räster från julafton. å eftermiddagen ringde min bästa kompis zillan och fråga om jag vill komma up till åre vilket jag så klart ville, så jag och pappsen boka tåg blijeter villket visar sig var det dumate jag har gjort men som sakt kommer till det sen.
 
26-27 häe kommer det.. jag åkte till cetralen men mamma och pappa för att åka ett tåg till Åre som skulle gå 13;14 och var frame 20;41, ja vi kan ju säga att jag inte riktigt var framme då, jag och mammsen och pappasen att på centralen i 7 timmar ja och deta är sant ! sen kommer vi till det bästa i dom sa hela tiden att tåget skulle bli en 15 min sen men så var det inte riktit utan dom stora skärmarna ute i avgångshallen ändrar med en 15 min atomatiskt, och sen å sluta dom ropa ut info vi 15,00 så då var det bra att vänta, efter 6 timmar så satt jag på tåget i vangn 11 längst bak sen fick vi veta att det fans två vangn 11 och var i mitten av tåget, och att tåget besrod av 30 vangnar så då var det bra att springa, när jag väl satt i vang 11 fast imitten fick släktes tåget och jag fick bytta till 2 klass nu kanske jag låter snobbig men har man betalat för första så vill man sitta där men tillbaka till det andra som hände, den infon vi fick veta när vi satt på centaralen var att det var lock fel och när vi väll kom på tåget så sakna dom ett lock och man behövde två för att köra till åre. då kan jag berätta att jag oc många andra var på väg att ge upp totalt men jag kan lova vi som var på dettåget vi var riktigt bra kompisar och vi kunde lita på varandra vilket var bra då hade man nån att prata med i allafall efter som jag var ensammåkere. efter utligere 1 timme så kunnde vi ge oss av jippi tänkte vi. tåget rulla på bra förutom att vårt tåg fick lämna företräde till dom andra för att vi var sena. när vi var i ljusdal så fi min kompi som var i Åre reda på att tåget bra skulle gå till ötersund och att där i från skulle det finnas erkätnigs bussar, nu kan jag lova att det inta bra jag som blev tårögd näta alla på tåget, det som var mät sjukt var att det var jag som viste först typ för att vi höll min kompis höll koll på tåget vi interner vi som var på tåget fick utrop i högtalerna en halvtimme senare. vi gick och praata med han som hade hand om tåget och han sa att ha inte ens vite om bussarna skulle kom. men då ringde den ena tjejens mamma och hota sj å busarna till åre stod där, haha men min kompis pappa bestämde att dom skulle hämta mig vilket jag är så taksam över tack johan och zillan, och när vi var i österund så var min buss till duved där , vad ahre jag gjort själv i östersund mitt i natten ? men jag kom ju fram förutom att kl var halv 4 haha jaja det blev som ett natt tåg :P man får väl skratta åt det i efter hand.

27-30 jag hade underbara dagar i duved/Åre vi hade väldigt kul och hyfata bra skidåknig och så var jag ju med zillan så då blir det ju inte tråkit :P jag ramla brqa tvågånger stolt. jag köpte en åre tröja som jag blev tiktigt nöjd med och en åre mössa till min syrra. sen så åkte i nån konsig bergbana den förstdom byggde i Åre så det var ju kul att ha gjort :) på hemvägen så köpte vi en schopaholiks berkännelser och  jag en massa godis och levede på det hela vägen :P

31- 2 jag fira ny år med zillan,lotta, min familj , zilllans familj och ockar ( zillans lille bror) och han kompis med familj så fullt drag i smällde en raket helt fel också oppis :P på fredagen åkte jag till tllet med tjejorna mycket roligt vi red ut en bit i det kalla väderet närmare -18 tror jag :) sen åkte vi hem till mig och åt middag med syrran henne kille och mina päron vilket var mycket trevligt, på kvällen å kolla vi på en masar av filmer och åt pockorn och justdet vi var och bowla också det var kul jag vann ippi :p .

3-6 januari jadu mellan dom här datumen har det vart en massa slapp jag har typ kollat på tv och vart med zillan nästa alla dom härdagaren villket har vart grymt kul tack gmn :) hon fick oth så vi har kollat på det och å fick jag nyaste bringet on så vi satt och nörda den:P den så såg vi nick och norhas spelista  den var facktis riktigt bra :)

nån stan mitt i det här lovet fik jag ett kussinbarn som ska heta lovisa :) jajadet här var mitt lov i tora drag :)
justet enengång skri en komenter om ni har lust att rätta mitt inlägg :)

xoxo

 '

min nya telefon såå nöjd              julaftons utotfit :P
           
jag och mitt kusin barn
nira den sötase ungen i värden :P  haha den här chilatten var börgan
                                                   på min dåligaresa till åre jag spilde 
                                                   halva över mig själv hahahha
 
min otroligt snygga flätta på   här är hur hon lyckades sen
zillan hahah not

det var lite blider också :P

Kommentarer
Postat av: Mathilda - One Tree Hill

Haha, flätan :-P Visste inte att du hade börjat blogga igen :-)

2010-02-06 @ 22:40:40
URL: http://othtjejen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0