28 januari

jaha jag är jätte trött på allt :P
okej det jag menade var inte nått elakt men är bra trött just nu. i morgon bilr det bioo ska bli kul, ska kolla i avatar 3D har kanske lite för höga förväntnigar men hppa att den är bra! har hänt mycket i veckan var i bjurås men klasen hade värkligen jätte kul, för utom att vi satt fat i liften i 30 min fråga mig inte vf, men jag kan säga att jag hede panik hahahha.
har fortfarande inte våga öka några gymnasium, är såå nervös!!!men just nu err min list ut så här.

1. pulsgymnaiet- sydd och säkerhet 
2. Sjödal- omvårdnad 
3. Tullinge omvårdnad- akutsjukvård
4. Tullinge NV- medecin 
5. Diktatus omvårdnad- högskola 
6. Tumba media
jag tror min lit ska se ut så men man vet ju alldrig. nån som går på någon av dom där gymnasiumen ?

jaha nu ka jag ta och pyssa ska kolla på biggers loser

xoxo

24 januari

jaha då sitter man här igen!
jag haar typ klppt av mig allt hår!! eller inte allt men typ 15 cm eller nått, men det är skönt nu kan det växa i lung och ro..
helt ärligt å orkar jag intt blogg mer, men ka försöka förklara min helg i morgon just det i ska till, ni kanske var att jag gillar jonsa brothers, nick har ju sitt solo projekt , men hela skivan har lakts ut på youtube, för den har detan släpp i tykland oc mexiko så då spred den ig fort
jaja nu ska jag läsa onka sen sooovaa

xoxo
    
 
förut                                          nuu


22 januari

jaha nu jäklar ska jag blogga
anlednigen till att jag inte har bloggar är att jag helt enkelt inte har haft någon insperation. jag gjorde m desigenen för ett lite tag sen som ni ser så står det who i am och det är titen på nik jonas cd och även min nya favorit rad :P jag har även tänkt att designa om lite på bloggen men vi får se hur det går trivs nämligen ganka bra nu. för slag ge gärna. i morgon å ska jag och zillan kolla på bring it on hela kvällen typ å det ska bli mysit.
jaha nu ka jag fortsätta ficksa lite
xoxo
'
tror vi tänkte 2an fört allså brin it on Again för jag har inte 1an och har inte hittat den .
'
sen bilr det tvåan Bring It On All Or Nothing

chokande nog tar vi 4an den :P Bring it On In it to Win it

till sist den nyasr Bring It On Fight To The Finish

10 januari

jaha då har man städat klart.
min täd lampa funka perfekt. senare i dag kommer syrran vi ksa spela spel kolla på stjärnorna åpå slottet hon jobade på det i ommras å då får man lite bakrunds info villket är kul :) ne nu orkar jag int eitta med här

´xoxo


nick jonas soloprjets första låt han släpper hela skivan 02022010 den kommer finnas på cdon för typ 280 kr

9 januari

jaha dethär går ju bra :P
nu har jag ju nästan bloggat alla dar. men har brutit ett anat ny årslöfte att träna minst 1 gång i  veckan det har gått åt skegen :P men i morgon ska jag nog gå så då löser det sig:) en fråga räkas städa som att träna ? vnär det gäller mitt rum så gör det nog det... idag då; har int ehänt så mycket typ vart på ikea och heron och flengt runt på massor av ställen. som ni kanske anar så ska jag städa och gå i morgon.Ni kanske har märkt att mina s förviner i bland det är för att kanppen på tangentbordet är typ döö seg att tryck på, fungerar typ varanan gång, bra så ni vet. på ikea handka jag en taklampa så jag ser nått, det har typ vart svart i mitt rum nu under vinen men det ka det bli ändring på. nått men om har hänt.. nee tro inte det. Nått kul om har hänt er ?
jag kommer lägga ut det här inlägget typ 23,50 så jag hoppas det fortfarande räknas som den 9 januari då :P
Jaja nu ska jag läsa lite och sen sova.


8 januari

jaha då sitter man här igen:)

idag var det första skoldagen kul att träffa alla :P men som zillan sa svårt att ta sig upp :P men i skolan hände det inte mycket, min lärare på sita lektionen var sjuk så jag fick sluta en 60 min tidigare villket var mycket skönt.
På eftermiddagen åkte jag mamma och johanna på äventyr till gustafsberg dår vi var på ittala och kolla på talrikar och sånt. Men det ända vi kom hem med var polkagriskola och en ljuslyckta för vi blev medlämar på nån grej där :P haha.
jaja nu ka jag gå ochh hitta på nått anat å man inte blir kvar här hela natten.

xoxo
var tvungen att ladda upp det här fåtn glee också, en serigen är bäst!! :P
 


7 januari

oppsi ja det därmed att blogga varje dag gick ju inte så bra.. men har bra anlednigar, jag kan börga skriva vad som har hänt mellan 23 decemder till 7 januari 24 dec fira jag jul, 25 fira jul med rästen av släkten och fick veta att jag skulle åka till åre,26 åktetill åren helvetes resa ka berätta sen, 26-30 åre kulkul, 31-1 ny års firande men familj och vänner :P , 1 sovsovsov,2åkte jag till stallet men Lotta och Zillan 3-6 var med Zillan typ och gjort massa kuliga saker ja och nu är jag här, det var väl bra ursäkter eller ? haha vi kan säga så i alla fall. okej lite mer detaljerat vad som har hänt då.

 24-25 december Är ju kanske bra att börja med, julafton var väll julafton en massa paket " fast vi inte skulle ha såå många" vilket vi alldrig lyckas med. Jag fick en massa paket några säker jag fick en iphon,pengar blilljeter till grease kläder pengar och en klocka, jag är mycket nöjd. hahah på julafton så fick vi klännigs panik, jag skulle nämligen ha mammas svarta klännig men hon kom inte i in julklännig så hon fick ta den svarata för den var utsvängd och jag tog hennes pen kjol men det var ockå fint. an efter kom det nogra fler på mammas sida och vi åt up räster från julafton. å eftermiddagen ringde min bästa kompis zillan och fråga om jag vill komma up till åre vilket jag så klart ville, så jag och pappsen boka tåg blijeter villket visar sig var det dumate jag har gjort men som sakt kommer till det sen.
 
26-27 häe kommer det.. jag åkte till cetralen men mamma och pappa för att åka ett tåg till Åre som skulle gå 13;14 och var frame 20;41, ja vi kan ju säga att jag inte riktigt var framme då, jag och mammsen och pappasen att på centralen i 7 timmar ja och deta är sant ! sen kommer vi till det bästa i dom sa hela tiden att tåget skulle bli en 15 min sen men så var det inte riktit utan dom stora skärmarna ute i avgångshallen ändrar med en 15 min atomatiskt, och sen å sluta dom ropa ut info vi 15,00 så då var det bra att vänta, efter 6 timmar så satt jag på tåget i vangn 11 längst bak sen fick vi veta att det fans två vangn 11 och var i mitten av tåget, och att tåget besrod av 30 vangnar så då var det bra att springa, när jag väl satt i vang 11 fast imitten fick släktes tåget och jag fick bytta till 2 klass nu kanske jag låter snobbig men har man betalat för första så vill man sitta där men tillbaka till det andra som hände, den infon vi fick veta när vi satt på centaralen var att det var lock fel och när vi väll kom på tåget så sakna dom ett lock och man behövde två för att köra till åre. då kan jag berätta att jag oc många andra var på väg att ge upp totalt men jag kan lova vi som var på dettåget vi var riktigt bra kompisar och vi kunde lita på varandra vilket var bra då hade man nån att prata med i allafall efter som jag var ensammåkere. efter utligere 1 timme så kunnde vi ge oss av jippi tänkte vi. tåget rulla på bra förutom att vårt tåg fick lämna företräde till dom andra för att vi var sena. när vi var i ljusdal så fi min kompi som var i Åre reda på att tåget bra skulle gå till ötersund och att där i från skulle det finnas erkätnigs bussar, nu kan jag lova att det inta bra jag som blev tårögd näta alla på tåget, det som var mät sjukt var att det var jag som viste först typ för att vi höll min kompis höll koll på tåget vi interner vi som var på tåget fick utrop i högtalerna en halvtimme senare. vi gick och praata med han som hade hand om tåget och han sa att ha inte ens vite om bussarna skulle kom. men då ringde den ena tjejens mamma och hota sj å busarna till åre stod där, haha men min kompis pappa bestämde att dom skulle hämta mig vilket jag är så taksam över tack johan och zillan, och när vi var i österund så var min buss till duved där , vad ahre jag gjort själv i östersund mitt i natten ? men jag kom ju fram förutom att kl var halv 4 haha jaja det blev som ett natt tåg :P man får väl skratta åt det i efter hand.

27-30 jag hade underbara dagar i duved/Åre vi hade väldigt kul och hyfata bra skidåknig och så var jag ju med zillan så då blir det ju inte tråkit :P jag ramla brqa tvågånger stolt. jag köpte en åre tröja som jag blev tiktigt nöjd med och en åre mössa till min syrra. sen så åkte i nån konsig bergbana den förstdom byggde i Åre så det var ju kul att ha gjort :) på hemvägen så köpte vi en schopaholiks berkännelser och  jag en massa godis och levede på det hela vägen :P

31- 2 jag fira ny år med zillan,lotta, min familj , zilllans familj och ockar ( zillans lille bror) och han kompis med familj så fullt drag i smällde en raket helt fel också oppis :P på fredagen åkte jag till tllet med tjejorna mycket roligt vi red ut en bit i det kalla väderet närmare -18 tror jag :) sen åkte vi hem till mig och åt middag med syrran henne kille och mina päron vilket var mycket trevligt, på kvällen å kolla vi på en masar av filmer och åt pockorn och justdet vi var och bowla också det var kul jag vann ippi :p .

3-6 januari jadu mellan dom här datumen har det vart en massa slapp jag har typ kollat på tv och vart med zillan nästa alla dom härdagaren villket har vart grymt kul tack gmn :) hon fick oth så vi har kollat på det och å fick jag nyaste bringet on så vi satt och nörda den:P den så såg vi nick och norhas spelista  den var facktis riktigt bra :)

nån stan mitt i det här lovet fik jag ett kussinbarn som ska heta lovisa :) jajadet här var mitt lov i tora drag :)
justet enengång skri en komenter om ni har lust att rätta mitt inlägg :)

xoxo

 '

min nya telefon såå nöjd              julaftons utotfit :P
           
jag och mitt kusin barn
nira den sötase ungen i värden :P  haha den här chilatten var börgan
                                                   på min dåligaresa till åre jag spilde 
                                                   halva över mig själv hahahha
 
min otroligt snygga flätta på   här är hur hon lyckades sen
zillan hahah not

det var lite blider också :P

RSS 2.0