23 December

Hmm okej för er som fortfarande tittar in här ibland så tänker jag blogga igen, jag känner mig manad nu :)
Jag började igen för min egen skull, jag ser mitt bloggande just nu om en övnig till att kunna nå VG i svenska. Och det är är ett bra sätt att öva på, så kommentera gärna och rätta min stavfel och konstiga formuleringar. Jag tänker göra om min blogg lite i stil; såklart vardag, men också en hel det inför det "stora valet" som alla kallar det + mer bilder. En sak som jag hatar med många bloggare är att dom gör för många inlägg per dag. Jag gillar inte att läsa sådana bloggar för det gör mig bara uttråkad, haha. Men det kanske har med läs- och skrivsvårigheterna att göra. Jag hoppas att ni kommer se utveckling i mitt bloggande men inte på ett tråkigt sätt, okej det där var lite info nu över till det vanliga idag har jag....
bakat hela dagen. Jag åkte till syrran vid nio och var hemma vid tre, men tyvärr (ett ord jag aldrig kan stava till) tog jag inga bilder, men får väll fota allt i morgon då. hmm så mycket mer har jag inte hunnit med.

Följ mig gärna med bloglovin.

xoxo

 


 

Rättat av en kanske framtida svenska lärare :-) Nej då, någon som är väldigt bra på stavning och meningsbyggnad? Rätta lite till i så fall.

Kram othtjejen.blogg.se (gratis reklam :-P)


RSS 2.0